Licenta Windows 11 Enterprise
search
  • Licenta Windows 11 Enterprise

Licenta Windows 11 Enterprise

60,00 lei
  • Destinat persoanelor fizice sau juridice
  • Valabilitate: Fara data de expirare
  • Link descarcare oficial Microsoft
  • Tipul: Certificat electronic
  • Arhitectura: 64 biti
  • Metoda activare: Online
Cantitate

 

Produsele comandate sunt livrate gratuit!

Licenta Windows 11 Enterprise

Pentru acasa sau organizatii

Windows 11 este următorul sistem de operare client și include caracteristici pe care organizațiile ar trebui să le cunoască. Windows 11 este construit pe aceeași bază ca Windows 10. Dacă utilizați Windows 10, atunci Windows 11 este o tranziție naturală. Este o actualizare a ceea ce știți și a ceea ce sunteți familiarizat.

Oferă inovații axate pe creșterea productivității utilizatorilor finali și este conceput pentru a sprijini mediul de lucru hibrid de astăzi.

Investițiile dvs. în actualizare și gestionarea dispozitivelor sunt reportate. De exemplu, multe dintre aceleași aplicații și instrumente pot fi utilizate în Windows 11. Multe dintre aceleași setări și politici de securitate pot fi aplicate dispozitivelor Windows 11, inclusiv computerelor. Puteți utiliza Windows Autopilot cu o implementare zero touch pentru a vă înscrie dispozitivele Windows în Microsoft Endpoint Manager. De asemenea, puteți utiliza funcții mai noi, cum ar fi Azure Virtual Desktop și Windows 365 pe dispozitivele dvs. Windows 11.

Noul Windows 10 Enterprise

Securitate si scanare

Caracteristicile de securitate și confidențialitate din Windows 11 sunt similare cu Windows 10. Securitatea dispozitivelor dvs. începe cu hardware-ul și include securitatea sistemului de operare, securitatea aplicațiilor și securitatea utilizatorului și a identității. Există funcții disponibile în sistemul de operare Windows pentru a ajuta în aceste domenii. Această secțiune descrie unele dintre aceste caracteristici. Pentru o vedere mai cuprinzătoare:

  • Aplicația Windows Security este încorporată în sistemul de operare. Această aplicație este o interfață ușor de utilizat și combină funcții de securitate utilizate în mod obișnuit. De exemplu, aveți acces la protecție împotriva virușilor și amenințărilor, firewall și protecție a rețelei, protecție a contului și multe altele.
  • Liniile de bază de securitate includ setări de securitate care au fost deja configurate și gata de a fi implementate pe dispozitivele dvs. Dacă nu știi de unde să începi sau este prea consumator de timp pentru a parcurge toate setările, atunci ar trebui să te uiți la Security Baselines.
  • Microsoft Defender Antivirus este încorporat în Windows și ajută la protejarea dispozitivelor folosind securitatea de ultimă generație. Atunci când este utilizat cu Microsoft Defender pentru Endpoint, organizația dvs. beneficiază de protecție puternică a punctelor finale și protecție și răspuns avansate pentru punctele finale. Dacă utilizați Endpoint Manager pentru a gestiona dispozitivele, atunci puteți crea politici bazate pe nivelurile de amenințare în Microsoft Defender pentru Endpoint.

Personalizați experiența desktopului

Snap Layouts, Snap Groups: Când deschideți o aplicație, treceți mouse-ul peste opțiunea de minimizare/maximizare. Când o faci, poți selecta un aspect diferit pentru aplicație:

Snap Layouts, Snap Groups

În Windows 11, utilizați butonul de minimizare sau de maximizare dintr-o aplicație pentru a vedea aspectele disponibile.

Această caracteristică permite utilizatorilor să personalizeze dimensiunile aplicațiilor de pe desktop. Și, atunci când adăugați alte aplicații la aspect, aspectul fixat rămâne pe loc.

Când adăugați aplicațiile într-un Snap Layout, acel aspect este salvat într-un Snap Group. În bara de activități, când treceți cu mouse-ul peste o aplicație într-un aspect snap existent, aceasta arată toate aplicațiile din acel aspect. Această caracteristică este Snap Group. Puteți selecta grupul, iar aplicațiile sunt deschise în același aspect. Pe măsură ce adăugați mai multe grupuri Snap, puteți comuta între ele doar selectând Snap Group.

Utilizatorii pot gestiona unele funcții snap folosind aplicația Setări > Sistem > Multitasking. Pentru mai multe informații despre experiența utilizatorului final, consultați Snap your windows.

De asemenea, puteți adăuga Snap Layouts la aplicațiile create de organizația dvs. Pentru mai multe informații, consultați Asistență pentru aranjamente snap pentru aplicațiile desktop pe Windows 11.

Începând cu Windows 11, versiunea 22H2, puteți, de asemenea, să activați machetele snap trăgând o fereastră în partea de sus a ecranului. Funcția este disponibilă atât pentru mouse, cât și pentru atingere.

În Windows 11, versiunea 22H2, activați machetele snap trăgând o fereastră în partea de sus a ecranului.

Meniul Start: meniul Start include unele aplicații care sunt fixate implicit. Puteți personaliza aspectul meniului Start fixând (și anulând fixarea) aplicațiilor dorite. De exemplu, puteți fixa aplicații utilizate frecvent în organizația dvs., cum ar fi Outlook, Microsoft Teams, aplicațiile create de organizația dvs. și multe altele.

Utilizatorii pot gestiona unele funcții din meniul Start folosind aplicația Setări > Personalizare. Pentru mai multe informații despre experiența utilizatorului final, consultați A se vedea ce este în meniul Start.

Bara de activități - Taskbar: puteți fixa (și anula fixarea) aplicațiilor în bara de activități. De exemplu, puteți fixa aplicații utilizate frecvent în organizația dvs., cum ar fi Outlook, Microsoft Teams, aplicațiile create de organizația dvs. și multe altele.

Utilizatorii pot gestiona unele funcții din Bara de activități utilizând aplicația Setări > Personalizare. Pentru mai multe informații despre experiența utilizatorului final, consultați:

Personalizați zona de notificare din bara de activități

Fixați aplicațiile și folderele pe desktop sau pe bara de activități

Widgeturi: Widgeturile sunt disponibile în bara de activități. Include un feed personalizat care ar putea fi vremea, calendarul, prețurile acțiunilor, știri și multe altele:

Widgeturi

Puteți activa/dezactiva această funcție utilizând Politica de grup. Configurare computer\Șabloane administrative\Componente Windows\widgets. De asemenea, puteți implementa o bară de activități personalizată pe dispozitivele din organizația dvs.

Virtual desktop: în bara de activități, puteți selecta pictograma Desktopuri pentru a crea un desktop nou:

Virtual desktops

În bara de activități Windows 11, selectați pictograma desktop pentru a crea multe desktop-uri virtuale.

Utilizați desktopul pentru a deschide diferite aplicații, în funcție de ceea ce faceți. De exemplu, puteți crea un desktop de călătorie care include site-uri web și aplicații care se concentrează pe călătorii.

Verificați compatibilitatea

Folosiți aplicația Controlul integrității calculatorului pentru a vedea dacă PC-ul dvs. actual poate rula Windows 11 Pro.

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA CONTROLUL INTEGRITĂȚII CALCULATORULUI  

VEDEȚI CERINȚELE MINIME DE SISTEM 

O nouă experiență Windows, care vă apropie mai mult de persoanele și de lucrurile pe care le îndrăgiți.

Beneficiați de o nouă perspectivă

Windows 11 Enterprise asigură un spațiu calm și creativ în care vă puteți urma pasiunile printr-o experiență nouă. De la un meniu Start împrospătat la noi modalități de a interacționa cu persoanele, noutățile, jocurile și conținutul preferate – Windows 11 Enterprise reprezintă locul în care puteți să gândiți, să vă exprimați și să creați în mod natural.

Maximizați productivitatea

Accesați toate aplicațiile de care aveți nevoie și faceți multitasking cu ușurință cu instrumente precum Aliniere aspecte, Desktopuri și o nouă experiență de reandocare mai intuitivă.

Noi modalități de interacțiune

Interacționați instantaneu cu persoanele dragi direct de pe desktop, cu Microsoft Teams. Sunați-le sau discutați prin chat în mod gratuit, indiferent cu ce dispozitiv se conectează acestea.1

Conținutul dvs., selectat de dvs.

Cu Microsoft Edge și o multitudine de widgeturi dintre care puteți alege, puteți fi la curent rapid cu noutățile, informațiile și divertismentul care contează cel mai mult pentru dvs.2 Găsiți cu ușurință aplicațiile de care aveți nevoie și serialele pe care vă place să le urmăriți în noul Microsoft Store.

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante. Furnizorii nostri răscumpără aceste licente  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici. Vă puteti întreba - conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este! Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

Procesor 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee pe un procesor pe 64 de biți compatibil sau sistem pe cip (SoC)
Memorie Memorie RAM de 4 GB
Stocare Dispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mult
Firmware de sistem Capacitate UEFI, Bootare sigură. Verificați aici instrucțiunile privind modul în care PC-ul dvs. poate fi activat să îndeplinească această cerință.
TPM Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0. Verificați aici instrucțiunile privind modul în care PC-ul dvs. poate fi activat să îndeplinească această cerință.
Conexiune la internet Sunt necesare un cont Microsoft și conectivitate la internet pentru configurare în Windows 11
1009 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.