Statie incarcare electrica ABL
search
 • Statie incarcare electrica ABL
 • statie electrica ABL
 • Statie incarcare electrica personalizare

Statie incarcare electrica ABL

1.390,00 lei
Livrare in 2-4 zile lucratoare
 • Putere maxima monofazat - 3.7 kW, 
 • Putere maxima trifazat - 11 kW, 
 • Tensiune alimentare 230 V - 400 V, 
 • RCCB de tip A inclus, 
 • Conector de Tip 2, 
 • Utilizare - Uz Casnic, 
 • Tip montare - Zona exterioară protejată, interior, 
 • Zona montare - Pe perete, 
 • Clasa de protective - IP54.

Cantitate

 

Produsele comandate sunt livrate gratuit!

Statie incarcare ABL eMH1 11Kw

Informații rapide

informatii rapide statie ABL

Soluția ușoară Plug & Charge pentru casa ta

ADAC, cea mai mare asociație de automobile din Europa, cu aproximativ 20 de milioane de membri, a publicat rezultatele testului său de produs cutie de perete. Au fost testate douăsprezece cutii de perete de la producători internaționali cu capacități de încărcare de la 3,7 la 11 kW. Fiabilitatea în timpul încărcării, siguranța și ușurința în utilizare au fost puse la încercare în această comparație a diferitelor sisteme.

Wallbox-ul eMH1 de la ABL a primit evaluări de top pentru toate cele trei criterii. Raportul a subliniat, de asemenea, ca un aspect pozitiv, că eMH1 Wallbox nu necesită protecție suplimentară la curent rezidual. Wallbox-ul este preinstalat gata de conectare, astfel încât nu există costuri suplimentare ascunse. Toate vehiculele electrice testate de ADAC au putut fi încărcate cu ușurință la eMH1 Wallbox. Rezultatul este fără ambiguitate: cu o notă maximă de 10, eMH1 Wallbox de la ABL este câștigătorul.

montare statie ABL

Detectare curent de defect DC și RCCB de tip A

Combinația dintre modulul de detectare a curentului de defect DC și RCCB de tip A oferă o soluție completă. Acest lucru face ca RCCB de tip B sau de tip EV să fie redundante. Dacă este detectat un curent de defect DC în circuitul de încărcare, încărcarea este întreruptă timp de 30 de secunde. La sfârșitul acestei perioade, Wallbox-ul repornește automat.

Măsurarea curentului de fază

Măsurarea integrată a curentului de fază protejează împotriva supraîncărcării și asimetriei în toate variantele cu priză de încărcare și varianta cu cablu cu putere de încărcare de pana la 11 kW.

Detectarea sudurii

Detectarea sudurii este acoperită de tehnologia hardware. Întrerupătorul de circuit de curent rezidual (RCCB) este declanșat de la distanță dacă are loc o sudare a contactorului.

Monitorizare integrată a temperaturii

Monitorizarea integrată a temperaturii protejează eMH1 Wallbox de supraîncălzire. Dacă temperatura depășește limita, aceasta reduce puterea de încărcare a Wallbox-ului sau o oprește complet. Dacă temperatura scade din nou, eMH1 Wallbox revine automat la ieșirea de încărcare completă.

Curent de încărcare reglabil prin software de configurare și CONFCAB (necesita accesorii care se achizitioneaza separat si configurari suplimentare). Gama de curent de încărcare poate fi selectată în trepte de 1 A prin software.

   Diferente statii incarcare ABL

Cablu de încărcare sau priză de încărcare?

Pentru uz casnic, daca parcati masina in fata casei, sau montati statia electrica la bloc, se recomandă Wallbox eMH1 fara cablu de încărcare. Pur și simplu conectați cablul propriu de încărcare Tip 2 pe care il aveti in dotare intre vehicul si statia de incarcare. Se elimină riscul de furt sau distrugere al cablului de catre persoane rau intentionate.

Pentru aplicații comerciale, eMH1 Wallbox cu priză de încărcare oferă flexibilitate maximă. Orice vehicul cu un conector de tip 2 sau de tip 1 poate fi folosit cu un cablu adaptor.


downloads_dokumente.svgDOCUMENTE PDF

downloads_videos.svgVIDEOCLIPURI
downloads_software.svgSOFTWARE
downloads_zertifikate.svgCERTIFICARI

 

ABL EMH1 1W1121 NEGRU, 11 KW /3.7KW
4 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.