1.1. Cumparatorul este de acord sa ii fie procesate datele personale, adica: numele, adresa, numarul de identificare, numarul de identificare fiscala, adresa de e-mail, numar de telefon etc. (denumite in continuare in mod colectiv “date cu caracter personal”) in vederea furnizarii produselor comandate.

1.2. Cumparatorul accepta raspunderea de a declara corect si sincer datele cu caracter personal si de a le mentine actuale. Cumparatorul accepta de asemenea raspunderea de a informa fara intarziere Vanzatorul in cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal declarate se modifica in cursul procesului de cumparare.

1.3. Datele cu caracter personal ale Cumparatorului nu sunt transmise tertilor fara acordul prealabil al Cumparatorului.

1.4. Cumparatorul confirma ca informatiile personale sunt corecte si ca toate datele cu caracter personal au fost furnizate voluntar Vanzatorului.

1.5. Cumparatorul este de acord sa primeasca informatii privind bunurile, serviciile la adresa sa de e-mail sau pe numarul de mobil.