• La reducere!
Licenta Windows 10 Pro
search
  • Licenta Windows 10 Pro

Licenta Windows 10 Pro

18,00 lei
  • Link descarcare oficial Microsoft
  • Tipul: Certificat electronic
  • Arhitectura: 32/64 biti
  • Metoda activare: Online
Cantitate

 

Produsele comandate sunt livrate gratuit!

Licenta Windows 10 Pro

Metoda de instalare

► Detalii Windows 10 Pro

Windows 10 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft populare. Windows 10 Pro aduce înapoi windowsul deja stiut si încorporează îmbunătătiri semnificative. Fiind cel mai rapid sistem de operare Microsoft până în prezent, Windows 10, de asemenea, vine cu un sistem de securitate actualizat pentru a ajuta la protejarea sistemului de software rău intentionat.

Windows 10 include aplicatii incorporate grozave, precum Harti, Fotografii, E-mail si Calendar, Muzica, Filme si TV.

Lienta Windows 10 Pro Retail

Windows 10 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft populare. Windows 10 aduce înapoi windowsul deja stiut si încorporează îmbunătătiri semnificative. Fiind cel mai rapid sistem de operare Microsoft până în prezent, Windows 10, de asemenea, vine cu un sistem de securitate actualizat pentru a ajuta la protejarea sistemului de software rău intentionat.

Meniul Start

În timp ce Windows-ul anterior folosește ecranul Start pentru a lansa aplicații, Windows 10 a reintrodus un meniu Start mai tradițional. De asemenea, a fost extins pentru a facilita găsirea de aplicații importante.

Microsoft Edge

Acest nou browser este conceput pentru a oferi utilizatorilor Windows o experiență mai bună pe Web. Este mai rapid, mai sigur și include o mulțime de funcții noi. Microsoft Edge este menit să înlocuiască Internet Explorer ca browser web implicit, dar veți putea în continuare să utilizați un alt browser dacă preferați.

Cortana

Similar cu Siri și Google Now, puteți vorbi cu acest asistent virtual cu microfonul computerului. Cortana poate răspunde la întrebări precum Cum este vremea astăzi?, poate efectua sarcini simple, cum ar fi să vă reamintească să scoateți gunoiul și multe altele.

Utilizarea Cortana pe Windows 10

Mai multe desktopuri și vizualizare Sarcini

În loc să păstrați totul deschis pe același desktop, puteți muta unele dintre ferestre pe un desktop virtual pentru a le îndepărta. Iar noua funcție de vizualizare a activității facilitează gestionarea tuturor ferestrelor deschise.

Centru de acțiune

Noul Centru de acțiune este destul de diferit de versiunile anterioare de Windows. De exemplu, a fost extins pentru a vă permite să accesați setările utilizate frecvent, cum ar fi conexiunea Wi-Fi și modul tabletă. De asemenea, aici veți vedea notificări importante, așa că dacă computerul dvs. primește o actualizare, veți primi o notificare despre aceasta aici.

Modul tabletă

Spre deosebire de Windows 8, Windows 10 face o distincție clară între desktop și tablete. Dacă utilizați o tastatură și un mouse cu Windows 10, veți fi în modul desktop în mod implicit. Dacă computerul are și un ecran tactil, puteți intra în modul tabletă oricând. De asemenea, utilizatorii de tablete pot reveni la modul desktop, dacă preferă.

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante. Furnizorii nostri răscumpără aceste licente  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici. Vă puteti întreba - conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este! Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

Cerinte Licenta Windows 10 Pro Retail

‣ Procesorul necesar: procesor de 1 GHz sau sistem pe un cip (SoC)
‣ Memoria necesară: 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
‣ Spatiul necesar pe hard disk: 16 GB (32-bit); 32 GB (64 biti)
‣ Ecranul necesar: cel putin 800 x 600 pixeli de rezolutie a ecranului sau mai mare
‣ Placа grafică necesară: DirectX® 9 procesor grafic cu driverul WDDM 1,0
‣ Conectivitatea necesară: Acces la internet (se pot aplica taxe)

1007 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.