• La reducere!
Licenta Windows 10 Enterprise
search
  • Licenta Windows 10 Enterprise

Licenta Windows 10 Enterprise

48,00 lei
  • Link descarcare oficial Microsoft
  • Tipul: Certificat electronic
  • Arhitectura: 32/64 biti
  • Metoda activare: Online
Cantitate

 

Produsele comandate sunt livrate gratuit!

Licenta Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise este o versiune special concepută pentru companii a noului sistem de operare Microsoft. Această versiune contine, în afară functiile incluse în Windows 10 Pro, si alte caracteristici care simplifică activitatea de zi cu zi, permitându-vă să lucrati mai eficient. Prin compatibilitatea cu dispozitivele tactile, sunteti mai flexibil decât oricând si puteti să vă concentrati asupra ideilor în aproape orice loc.

Interfata modernă si usor de utilizat vă permite să lucrati intuitiv, iar meniul Start la care s-a revenit oferă claritatea necesară. Windows 10 Enterprise se adaptează automat la orice dispozitiv si la proprietătile individuale ale acestuia. Astfel se diferentiază, de exemplu, vizualizarea pe un PC desktop fată de vizualizarea pe o tabletă. Cerintele de sistem aproape nemodificate asigură faptul că puteti utiliza Windows 10 Enterprise pe dispozitive mai vechi si că nu este necesar hardware nou pentru ca sistemul să functioneze stabil.

Aplicatii incluse precum Harti, Fotografii, E-mail si Calendar, Muzica, Filme si TV.

Licenta Windows 10 Enterprise

Windows 10 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft populare. Windows 10 aduce înapoi windowsul deja stiut si încorporează îmbunătătiri semnificative. Fiind cel mai rapid sistem de operare Microsoft până în prezent, Windows 10, de asemenea, vine cu un sistem de securitate actualizat pentru a ajuta la protejarea sistemului de software rău intentionat.

Caracteristici speciale în editia Windows 10 Enterprise


• „DirectAcces“ pentru accesul transparent si sigur al angajatilor mobili la reteaua corporativă
• „AppLocker“ este succesorul extins Microsoft al Software Restriction Policies (SRP), cu care administratorii pot preveni lansarea sau instalarea unor software-uri nedorite
• „Branch Cache“, care necesită un Windows Server 2012 sau mai recent, verifică, înainte de a accesa un fisier stocat pe un server de la distantă, dacă nu a fost deja stocată intermediar o copie identică pe un PC local mai rapid
• „Device Guard“ vă permite să setati surse de aplicatii admisibile
• „Windows To Go” vă permite să instalati Windows 10 Enterprise pe un stick USB


Windows 10 Enterprise, solutia completă pentru întreprinderi


În plus fată de aceste caracteristici exclusive, Windows 10 Enterprise oferă si alte caracteristici corporative, cum ar fi accesarea domeniilor, gestionarea politicilor de grup, BitLocker, modul corporativ pentru Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, acces dedicat 8.1, precum si un client Hyper-V. Desigur, Windows 10 Enterprise, dispune de asemenea de toate noile caracteristici, cum ar fi asistentul lingvistic Cortana, noul browser de Internet Microsoft Edge, modul Continuum pentru dispozitive tactile, precum si recunoasterea facială si a amprentelor digitale, pentru sigurantă sporită.
Programe uzuale pentru e-mail, calendar, muzică, fotografii si clipuri video precum si noul DirectX 12 pentru optimizare grafică sunt, de asemenea, incluse în sistemul de operare Windows 10 Enterprise. În plus, în versiunea Microsoft Windows 10 Enterprise există posibilitatea de acces la serviciul cloud de gestionare a listelor si identitătii Azure Active Directory. Cu ajutorul unei singure înregistrări, utilizatorii obtin astfel acces la numeroase aplicatii cloud SaaS, cum ar fi Dropbox, Office 365 si Concur.


Suport IT profesional prin intermediul Windows 10 Enterprise


Windows va actiona în viitor mai mult decât un serviciu, motiv pentru care nu mai sunt planificate alte versiuni după Windows 10. Dar Microsoft nu se concentrează doar pe optimizarea sistemului si remedierea defectiunilor. Principiul „Windows ca serviciu“ include, de asemenea, si caracteristici noi, care nu erau incluse încă în momentul achizitiei. Astfel, Windows 10 Enterprise este extins si îmbunătătit în mod constant.

Caracteristici noi in sistemul de operare Windows 10 Home

In afara de modificarile optice, sistemul de operare MS Windows 10 Home include si caracteristici noi: Cortana - un asistent personal inteligent care se va dovedi un ajutor valoros in activitatile zilnice si pe care va fi o placere sa il cunoasteti. Microsoft Edge - noul browser pentru internet care inlocuieste vechiul Internet Explorer. Recunoastere faciala si acces biometric- scanarea amprentei degetului sau a fetei, daca echipamentul necesar este disponibil. Continuum - modul dedicat pentru tableta si dispozitive touch. Windows Holographic- platforma pentru ochelarii HoloLens (realitate agumentata)

 Sistemul de operare Win 10 Home include si aplicatii pentru calendar, e-mail, muzica, fotografii sau video. O alta inovatie pe care acest sistem de operare o introduce in materie de grafica este noul DirectX 12, ca va ofera suportul grafic necesar pentru rularea celor mai noi jocuri si aplicatii care necesita procesare grafica de ultima generatie. Astfel si jocurile Xbox One de pe contul dumneavoastra Microsoft primesc boost-ul necesar in performanta, pentru a va permite sa le vizualizati sau sa le jucati in streaming.

 Functii actualizate si noul sistem de operare Windows 10 Home

Familiarul meniu Start a fost refacut astfel incat o parte din el ofera o suprafata sub forma de ferestre care poate fi personalizata cu functii individuale, in functie de necesitatile dumneavoastra. Desktopul a fost inzestrat cu functii noi care va permit utilizarea mai multor desktopuri virtuale. Magazinul Windows Store a fost standardizat pentru toate versiunile, impreuna cu conversia la Microsoft Windows 10 Home.

 Securitate si protectia datelor

Din respect pentru securitate, sistemul de operare MS Windows 10 Home a introdus noul standard pentru autentificare online, Fido Alliance 2.0. In tandem cu acesta, a fost introdusa autentificarea biometrica “Microsoft Hello”, care va permite accesarea PC-ului fara a mai fi necesara o parola.

 Cand vine vorba de protectia datelor cu caracter personal Windows 10 introduce noul EDP(Enterprise Data Protection). Este un modul care protejeaza datele cu caracter personal impotriva utilizarii nedorite. Un alt exemplu ar putea fi setarile din sistem, care va permit modificarea datelor transmise catre Microsoft, sub forma de feedback.

 Suport optim cu Microsoft Windows 10 Home

Microsoft a precizat ca pe viitor nu vor mai publica alte versiuni de Windows, in schimb Windows v-a fi utilizat ca si un serviciu. Acest lucru inseamna ca daca ati achizitionat Windows 10 Home veti primi nu numai actualizari sub forma remedierii bug-urilor aparute, dar si noi caracteristici care nu au fost disponibile la momentul lansarii sau in momentul in care ati achizitionat sistemul de operare.

Alte informatii

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante. Furnizorii nostri răscumpără aceste licente  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici. Vă puteti întreba - conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este! Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

Platformă: Windows
Sistem de operare suportat: Windows 10
Procesor: Procesor sau SoC cu cel putin 1 GHz
Memorie de lucru: 1 GB pentru 32 de biti sau 2 GB pentru 64 de biti
Spatiu pe disc: 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biti sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biti
Placă grafică: DirectX 9 sau superior cu driver WDDM 1.0

1010 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.