• Nou
Abonament Xbox Game Pass Ultimate 1 luna VPN (Turcia)
search
 • Abonament Xbox Game Pass Ultimate 1 luna VPN (Turcia)

Abonament Xbox Game Pass Ultimate 1 luna VPN (Turcia)

79,00 lei
Nicio taxa

Cod activare Game Pass Ultimate 1 Luna

Cantitate

  Livrarea produselor

Produsele comandate se trimit electronic pe e-mail.

Abonament Xbox Game Pass Ultimate 1 luna VPN (Turcia)

Jocuri Xbox One cu Xbox Game Pass Romania

Pentru activare acestui abonament primiți și instrucțiuni!

Doar o singura data, in momentul activarii, va fi nevoie de orice soft / aplicatie de VPN care poate folosi ca tara Turcia.

Dupa activarea abonamentului nu mai este nevoie de acces VPN!

Testează limitele consolei tale Xbox cu un abonament Xbox pe 1 luna - Game Pass Ultimate! Prin această achiziție, vei avea acces instant la o colecție de jocuri în continuă expansiune. Din mai multe perspective, acest serviciu este similar cu abonamentul, dar lista de jocuri Xbox Game Pass este o alegere excelentă pentru jucatorii noi a jocurilor Xbox. Este modul perfect de a te familiariza cu unele dintre cele mai populare titluri de jocuri video de pe întreaga platformă!

Abonament Xbox Game Pass Ultimate 1 luna

Peste 100 de jocuri !

Cu abonamentul Xbox Game Pass in varianta Ultimate, jucătorii au libertatea să aleagă dintre peste 100 de jocuri lansate de-a lungul mai multor generații de console Xbox plus zeci de jocuri EA Games. Joacă titluri exclusive pentru Xbox, precum Forza Horizon 4, Sea of Thieves, Gears of War, Halo The Master Chief Collection, printre multe alte jocuri indie ambițioase și AAA-uri! Trebuie să menționăm că toate jocurile, chiar și cele mai vechi, incluse în lista, sunt de fapt invers compatibile cu ultima generatie de Xbox One. Așa că Xbox Game Pass este oportunitatea ideală pentru a experimenta și explora personal istoria bogată a gamingului pe Xbox!

Abonament Xbox Game Pass Ultimate 1 luna

Abonamentul Xbox Game Pass Ultimate te ajută să economisești

Absolut toate jocurile Xbox Game Pass Ultimate pot fi descărcate de nenumărate ori pe durata abonamentului. Dar la expirarea acestuia, accesul ți se redă doar după reînnoirea abonamentului. Totuși, progresul tău din jocuri va fi salvat, iar abonații Xbox Game Pass Ultimate primesc un discount de pe masura dacă vor să cumpere jocurile și să le dețină permanent.

În plus, abonamentul Xbox Game Pass 1 luna îți oferă discounturi pentru toate DLC-urile și add-on-urile, deci Xbox Game Pass Ultimate este o investiție care merită banii!

Două modalități de activare (detalii extra, cu VPN, mai jos):

Okay, deci ai cumpărat un cod de activare Xbox Game Pass. Cum procedezi mai departe? Cum obții toate beneficiile menționate mai sus? Cum activezi cheia? Ce presupune această cheie? Nu mai căuta! Aici găsești 2 modalități simple prin care poți activa cheia ta prepaid!

Dacă folosești o consolă Xbox One pentru activarea Xbox Game Pass:
 • Pe pagina Principală, caută secțiunea Magazin
 • Aici, secțiunea Categorii, și alege opțiunea Jocuri
 • Acum, alege Use a Code
 • Loghează-te dacă este nevoie
 • Cheia va apărea ca și un șir de 25 de caractere
Dacă vrei să activezi Xbox Game Pass direct în browser:
 • Deschide browser-ul, selectează opțiunea Revendică Codul
 • Click pe opțiunea Logare
 • Loghează-te în contul tău Microsoft
 • Click pe Revendică
 • Introdu codul de 25 de caractere și dă click pe Confirmare
 • Bucură-te de noile jocuri disonibile

 

Detalii activare Abonament pe alta tara / regiune:

Activarea acestui abonament pentru unii pare a fi complicată iar pentru alții, mai ales cei care au trecut prin asta, este usoara. Poți activa codul folosind mai multe metode: de pe consola, de pe PC sau de pe telefonul mobil (cu android).

De pe consolă este simplu, mergi la Store – selectezi Redeem Code – introduci codul și gata. Este posibil sa apara o eroare de care nu iti da de ales decat sa aplici o metoda de ascundere a IP-ului si modificarea locatiei pentru o tara care are serviciul disponibil.

Ca să poți activa codul prin browser de pe Laptop / PC sau de pe telefonul mobil trebuie să folosești anumite programe pentru a ascunde IP-ul si afisarea unuia dintr-o alta tara, pentru ca site-ul Microsoft Xbox sa perceapa că locația ta este în regiunea pe care ai contul făcut.

 • Pentru telefon poți să folosești diferite aplicații pe care le gasești gratuit în Play Store, cum ar fi: VyprVPN, TunnelBear VPN, Touch VPN. Descarci si instalezi una dintre ele, schimbi tara pe  ce regiune ai contul și apoi intri cu browserul telefonului pe contul Microsoft, te duci la Redeem Code și introduci codul.
 • Pentru PC există mai multe softuri prin care poți schimba tara / IP-ul din categoria VPN.  Același lucru faceți si pe PC, schimbați pe o tara care este in regiunea din contul dvs. Microsoft , intri pe contul Microsoft, apoi mergeti la Redeem Code și introduceti codul.

Reamintim ca atunci când activati codul cumparat accesant browser-ul PC-ului – trebuie setat in regiune să apară locatia de care apartine codul cumparat, spre exemplu daca în imaginea de mai jos este trecut US la dvs. trebuie sa apara Turcia / Turkey:

Abonament XBOX Live GOLD 12 Luni

Microsoft
10 Produse

Product Review

Average rating

5.0
2 Reviews
Excellent 2
Buna 0
Medium 0
Poor 0
Terrible 0

 • Reviews (2)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Write a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply