• Nou
Abonament XBOX Live GOLD 12 Luni
search
 • Abonament XBOX Live GOLD 12 Luni

Abonament XBOX Live GOLD 12 Luni Europa

329,00 lei
Nicio taxa

Cod activare Live GOLD 12 Luni EUROPA

Cantitate

  Livrarea produselor

Produsele comandate se trimit electronic pe e-mail.

Abonament XBOX Live GOLD 12 Luni

Pentru activare acestui abonament primiți și instrucțiuni!

Doar o singura data, in momentul activarii, posibil sa fie nevoie de orice soft / aplicatie de VPN care poate folosi una din tarile pentru care exte disponibil serviciul Xbox.

Abonament Xbox Live Gold 12 luni

Cumpara un abonament Xbox Live Gold pentru 12 luni și beneficiati de una dintre cele mai largi și mai bune rețele de divertisment social din lume! Dacă sunteți unul dintre proprietarii de Xbox One, Xbox 360 sau ambele - serviciile Gold sunt o necesitate absolută! De ce? Pentru că, cu abonamentul Gold (1 lună, 3 luni, 6 luni sau 12 luni), vă puteți bucura de tot ceea ce oferă reteaua Xbox, plus o mulțime de oferte: jocuri gratuite, probabil cel mai avansat multiplayer, Jocuri Xbox One și Xbox 360 cu abonament GOLD, oferte noi și multe altele!

Esti nou pe Xbox Live Gold?

Experienta Xbox One sau chiar pe consolele Xbox 360 prin compatibilitatea anterioară este super binevenita, nu se poate nega, dar odată ce încerci să joci pe Xbox One cu abonamentul Xbox Live Gold 12 luni nu ar trebui sa mai existe cale de intoarcere! Jocurile Xbox One și Xbox 360 sunt pur și simplu mai bune cu Xbox Live Gold și, dacă crezi altfel, probabil că nici măcar nu ai încercat încă!

Libertate completă cu GOLD

Și într-adevăr, multe sunt posibile pe parcursul perioadei abonamentului pe care acest card il oferă unui client. În esență, Xbox Live Network este o platformă de divertisment social gratuită, cu toate acestea, unele dintre cele mai bune și mai benefice caracteristici ale sale sunt accesibile doar printr-o taxă lunară pentru abonamentul Xbox Live Gold. Deci, dacă doriți să obțineți acces la tot ce există în stoc, inclusiv jocuri cu aur (jocuri în fiecare lună) și alte beneficii Xbox în fiecare lună, trebuie pur și simplu să cumpărați un abonament Xbox Live Gold.

Abonament xbox live gold 12 luni

Comunitatea la nivel mondial

Deci, haideți să vorbim despre unele dintre funcțiile pe care le veți primi chiar din momentul în care achiziționați și activați cheia digitală pe contul dvs. Xbox Live. Prima este, desigur, comunitatea (și acțiunea multiplayer)! Alăturați-vă celei mai largi și mai extinse comunități de jucători uniți de una dintre cele mai fiabile, bine rotunjite și uimitoare rețele de jocuri pentru consolă de acolo. Baza de jucători Xbox Live Gold (sau Xbox Game Pass Ultimate) se formează și se ramifică într-o varietate întreagă de cluburi și grupuri, nu se sfiește și își găsesc prieteni noi într-o singură privire sau în cel mult câteva zile!

Jocuri Xbox gratuite în fiecare lună

Cumpărați abonament Xbox Live Gold, extindeți accesibilitatea la consolă și nu numai că vă bucurați de experiența de joc online (multiplayer), ci și primiți până la (2 - 4) jocuri gratuite suplimentare cu GOLD în fiecare lună! Nu numai că vei putea să le joci și să vezi despre ce este vorba, dar le vei putea păstra chiar și după încheierea perioadei lor de joc gratuit! Dacă te gândești bine, înseamnă 24 până la 48 de jocuri gratuite pe an, complet fără costuri suplimentare, iar cea mai mare parte ... poți să le păstrezi atâta timp cât abonamentul tău Xbox Live Gold este activ.

Două modalități de activare

Okay, deci ai cumpărat un cod de activare Xbox. Cum procedezi mai departe? Cum obții toate beneficiile menționate mai sus? Cum activezi cheia? Ce presupune această cheie? Nu mai căuta! Aici găsești 2 modalități simple prin care poți activa cheia ta prepaid!

Dacă folosești o consolă Xbox One pentru activarea Xbox Game Pass:
 • Pe pagina Principală, caută secțiunea Magazin
 • Aici, secțiunea Categorii, și alege opțiunea Jocuri
 • Acum, alege Use a Code
 • Loghează-te dacă este nevoie
 • Cheia va apărea ca și un șir de 25 de caractere
Dacă vrei să activezi Xbox Game Pass direct în browser:
 • Deschide browser-ul, selectează opțiunea Revendică Codul
 • Click pe opțiunea Logare
 • Loghează-te în contul tău Microsoft
 • Click pe Revendică
 • Introdu codul de 25 de caractere și dă click pe Confirmare
 • Bucură-te de noul abonament si de jocuri disonibile

Detalii activare Abonament pe alta tara / regiune:

Activarea acestui abonament pentru unii pare a fi complicată iar pentru alții, mai ales cei care au trecut prin asta, este usoara. Poți activa codul folosind mai multe metode: de pe consola, de pe PC sau de pe telefonul mobil (cu android).

De pe consolă este simplu, mergi la Store – selectezi Redeem Code – introduci codul și gata. Este posibil sa apara o eroare de care nu iti da de ales decat sa aplici o metoda de ascundere a IP-ului si modificarea locatiei pentru o tara care are serviciul disponibil.

Ca să poți activa codul prin browser de pe Laptop / PC sau de pe telefonul mobil trebuie să folosești anumite programe pentru a ascunde IP-ul si afisarea unuia dintr-o alta tara, pentru ca site-ul Microsoft Xbox sa perceapa că locația ta este în regiunea pe care ai contul făcut.

 • Pentru telefon poți să folosești diferite aplicații pe care le gasești gratuit în Play Store, cum ar fi: VyprVPN, TunnelBear VPN, Touch VPN. Descarci si instalezi una dintre ele, schimbi tara pe  ce regiune ai contul și apoi intri cu browserul telefonului pe contul Microsoft, te duci la Redeem Code și introduci codul.
 • Pentru PC există mai multe softuri prin care poți schimba tara / IP-ul din categoria VPN.  Același lucru faceți si pe PC, schimbați pe o tara care este in regiunea din contul dvs. Microsoft , intri pe contul Microsoft, apoi mergeti la Redeem Code și introduceti codul.

Reamintim ca atunci când activati codul cumparat accesant browser-ul PC-ului – trebuie setat in regiune să apară locatia de care apartine codul cumparat, spre exemplu daca în imaginea de mai jos este trecut US la dvs. trebuie sa apara o tara din Europa care are serviciul Xbox disponibil:

Abonament XBOX Live GOLD 12 Luni

Microsoft
9 Produse

Product Review

Average rating

5.0
1 Review
Excellent 1
Buna 0
Medium 0
Poor 0
Terrible 0

 • Reviews (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Write a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply