Lista de produse dupa marca Microsoft

Microsoft Corporation este cea mai mare o companie producătoare de sisteme de operare si software din lume!

Microsoft Corporation a anunțat oficial Microsoft Windows inca din 1985

Windows este un sistem de operare de ultimă generație care ar oferi o interfață grafică de utilizator (GUI) și un mediu multitasking pentru computerele IBM de peste trei decenii. Microsoft a introdus suita sa de birou Microsoft Office în 1990. Aplicațiile incluse office software separate pentru productivitate cum ar fi clasicele Microsoft Word și Microsoft Excel.

Sistemul de operare Windows a avut si are un succes foarte mare parte a pieții, fiind la ora actuală cel mai răspândit sistem de operare de pe glob. Se estimează că astăzi peste peste 90% din calculatoarele de tip PC (PC-uri si laptop-uri cu procesor intel sau compatibil cu Intel, sau de la firma AMD) rulează Windows. Cu toate acestea, celelalte sisteme de operare precum linux au recuperat în ultimii ani o parte a pieței, reducând astfel monopolul aproape total al companiei Microsoft, care în 1999 avea o cotă de piață de peste 90 %. Companii de succes ca Apple sprijină, desigur, permanent orice tendință de trecere dinspre Windows spre platformele software ale lor.

Microsoft Office sau MS Office este o suită de programe de birou create de firma Microsoft Corporation, care sunt însoțite și de o aplicație pentru accesarea unitară simplă.

Produsul are meniu și comenzi si în limba română și conține un kit de instalare și dreptul de a instala una sau mai multe licențe. Licențele sunt perpetue. Cu aceste îmbunătățiri, Microsoft Office pentru munca, acasă și pentru la scoală face lucrul mult mai simplu.

Filtre active